Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

Mag ik voor de tweede keer SPSS downloaden van de OU?

0 leuk 0 niet-leuks
ik heb een nieuwe pc gekocht en wil opnieuw SPSS downloaden.
gevraagd 8 november 2015 in Anders door 851139229 (120 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Ja, je kunt die vaker downloaden! Je kunt je licentiecode hergebruiken. Ik neem aan dat de versie op je oude PC dan automatisch stopt. Mocht dit niet goed werken, neem dan contact op met Surf - zij kunnen waarschijnlijk uitleggen hoe je de licentie op je oude PC kunt deactiveren. Je kunt ook contact opnemen met IBM, zij kunnen dat waarschijnlijk ook voor je doen. Maar ik vermoed dus dat dit automatisch gaat, en dat je gewoon opnieuw kunt downloaden en installeren.
beantwoord 9 november 2015 door Gjalt-Jorn Peters (42,950 punten)